In De Baztille exposeren vanaf 24 juni 2022, tijdens expositie 'Kleurrijk Zoetermeer', dertien kunstenaars hun werk dat ze gemaakt hebben in de zomer van 2021 in Elst tijdens ‘Colourfield Performance’.  Aan dit kunstproject van Dirk Hakse hebben zo’n 500 kunstenaars deelgenomen.

expositie kleurrijk Zoetermeer'Colourfield Performance' is een Land Art project waarbij monumentaal vormgever en beeldend kunstenaar Dirk Hakse samenwerkt met andere kunstenaars. Dit kunstproject wordt elke twee jaar ergens in Nederland georganiseerd. De organisatie van deze editie was in handen van Jose Koebrugge. De kunstenaars maken tijdens het project op één dag een kunstwerk van ruim twee bij twee meter. Al deze grote werken staan zo’n zes maanden in het landschap. Vorig jaar was dat in park Lingezegen in Elst.

De dertien kunstenaars die deelnemen aan de expositie in De Baztille zijn: Brighart, Bikkel Artist, Hella de Boo, Aleid Egas, Fransje Kamerbeek, José Koebrugge, Mieke van der Leeden, Gryts Lootsma, Marijke Pel, Gerard Reijrink, Annemarie Rijkse, Willy van der Sman en Annemieke Wijsman.

De expositie is te bezoeken vanaf 24 juni tot en met 10 juli, van donderdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur, in De Baztille aan de Rokkeveenseweg 46c.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-