Hemelvaart 2Op Hemelvaartsdag is er een speciale Hemelvaartsdienst op het Marktplein van Zoetermeer. Het wordt georganiseerd door het BEGZ, dat een samenwerkingsverband is van meerdere kerkgenootschappen. Er komt een podium met muziek, een bemoedigende boodschap en koffie na afloop.

Iedereen is welkom bij dit event in de buitenlucht, dat zal plaatsvinden donderdag 26 mei van 13:00 tot 14:00. De boodschap die gesproken zal worden is zowel inspirerend voor kerkgangers als voor mensen die niet gelovig zijn. Vorig jaar werd de Hemelvaartsdienst in verband met corona gehouden op het terrein van Silverdome, als een drive-in. Iedereen bleef toen in de eigen auto zitten om voldoende afstand te bewaren, maar kon wel gezamenlijk meedoen aan de Hemelvaartsdienst.


Er zal samenzang zijn met een speciaal lied voor de kinderen en een inspirerend woord gebracht door Marijon Dijkman van de Rafael Gemeenschap. Bandleden van onder andere de gemeente Parousia verzorgen de muziek tijdens de dienst.

Foto: Hemelvaartsdienst 2020 bij Silverdome

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-