Ateliers 99aDe kunstenaars van Ateliers 99a in de Dorpsstraat zijn blij om op 21 mei weer bezoekers te kunnen ontvangen. Van 13.00 -17.00 uur kunt u een kijkje nemen in de 5 ateliers. Ria van Dijk, Rob de Graaf, Debora Makkus, Marja Milo en Joke Meijer heten u van harte welkom.

In het ateliercomplex ‘Ateliers99a’ achter lunchcafé De Zoetelaar zijn vijf kunstenaars gehuisvest. Op de bovenverdieping vindt u de ateliers van Ria van Dijk, Rob de Graaf en Joke Meijer. Op de begane grond die van Debora Makkus en Marja Milo. U kunt hier uniek werk zien, maar ook aankopen.

Ria van Dijk maakt van oude werken nieuw werk: ‘Recycled 1’ is net terug van een papier expositie in Japan. Binnenkort geeft ze weer workshops batikken en zeefdruk op katoen. 

Bezoekt u het atelier van Rob de Graaf, dan kunt u zien wat hij tijdens de coronaperiode aan nieuw werk gemaakt heeft. Belangrijke thema’s zijn ‘tijd’ en ‘ruimte’. Rob ziet zijn recente schilderijen als gecondenseerde tijd.

In het atelier van Joke Meijer kunt u haar laatste werk bekijken. Over de lesmethodes en de technieken zal zij u graag informeren. Daarnaast zijn bij de woensdagochtend of -avondles weer plaatsen vrij.

In het atelier van Debora Makkus zijn grote en kleine realistische schilderijen te zien met een opvallende compositie. Debora exposeert regelmatig in musea en won (internationale) awards met haar werk.

Marja Milo laat nieuw abstract werk zien en informeert u graag over haar bezigheden. Ook kunt u bij haar informatie krijgen over de cursus ‘Portretschilderen met olieverf’.

Ateliers99a is gevestigd midden in de Dorpsstraat, links achter het terras met de lange treden van lunchcafé de Zoetelaar. U bent van harte welkom, meer informatie vindt u op www.ateliers99a.nl

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-