Comedy 1Na een eerste succesvolle eerste editie van Comedy079 gaat het dak van JJ Music House er hopelijk weer af gelachen worden in een tweede editie op vrijdag 20 mei. De kaartverkoop is van start gegaan.

Met een grotendeels nieuwe line-up van ervaren en minder ervaren comedians wordt weer een avond vol humor en plezier in Zoetermeer georganiseerd. Comedy 079 is in het leven geroepen met de achterliggende gedachte dat iedere zichzelf respecterende stad een open podium zou moeten bieden aan onontdekt comedytalent of aan diegenen die het gewoon leuk vinden om het een keer zonder al te veel poespas te ervaren.

Humor en plezier

Op vrijdag 20 mei 2022 vanaf 20.00 uur opent JJ Music House weer haar deuren voor een avond vol humor en plezier aan de Van der Hagenstraat 34a. Laagdrempelig en onpretentieus, met een line-up van 8 comedians. Daarna volgt nog een afterparty met DJ tot 00.30 uur.

Comedy 2Informatie en kaartverkoop

Bestel nu online kaarten á € 7,50 per stuk voor een avond vol gezelligheid. Ga voor kaarten en meer informatie over de line up naar jjmusichouse.nl/events/comedy079-2 en volg Comedy079 op Instagram via @comedyzoetermeer.

Foto boven: de comedians van de eerste editie (Yvette Nuhn tweede van links). Fotograaf: Paul de Vries

Foto onder: Yvette Nuhn tijdens haar optreden bij de eerste editie. Fotograaf: Paul de Vries

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-