FB9015F7 536D 4948 8134 ADC9C3B15539Liftintermediair, sponsor van de Zoetermeerse rolstoelvierdaagse, opende donderdagmiddag samen met genodigden het nieuwe bedrijfspand in Rokkeveen. Genodigden was gevraagd om als cadeau een gift te doen voor de vierdaagse. In totaal werd er 3000,- opgehaald voor dit doel.

Evenement erbij betrekken

Met het onthullen van een speciale muur bekleed met geprepareerd mos met daarop hun logo opende directeur Marcel Mars en compagnon Remco van der Meer, van Liftintermediair hun nieuwe pand in Rokkeveen. Het bedrijf dat zij 4 jaar geleden overnamen, verhuisde vorig jaar al van Rotterdam naar Zoetermeer. Vanwege de coronapandemie was toen geen feestelijke opening mogelijk. Nu een jaar na verhuizing en precies 4 jaar na de overname was het eindelijk zover. Met het starten van de 15de editie van de rolstoelvierdaagse aankomende week wilden zij als sponsor dit evenement er graag bij betrekken. 

Proosten op bedrijf

08C6B8DB 7F14 45B3 85CC C621C8FCE924Ruim 140 genodigden uit heel het land werden bij het pand aan de Houtsingel ontvangen door duo plumeau en een fotograaf om vervolgens, met trap of lift naar de 2de verdieping te gaan. Daar stond de cateraar klaar met een drankje en de Dj zorgde voor de muzikale sfeer. Marcel Mars en Remco van der Meer proostten na een korte speech en een woordje van broer Piet Mars, die de heren ondersteunt en adviseert, samen met familie en genodigden op het bedrijf en nieuwe locatie. 

Impact van de rolstoel 4-Daagse

Oud-burgemeester van Zoetermeer Charlie Aptroot, aanwezig in zijn rol als ambassadeur en beschermheer van de rolstoelvierdaagse, nam vervolgens het woord. Hij vertelde dat hij, wonende op de 15de verdieping, het belang van een goed werkende lift wel inzag. Na felicitaties en complimenten voor het ondernemerschap van beide heren benadrukte Aptroot de impact die de 4-daagse heeft op zowel vrijwilligers als de deelnemers. “Deelnemers zien het als een feestje om vier dagen achter elkaar naar buiten te kunnen. Zij genieten niet alleen van het weer, de natuur, maar zeker ook van de sociale contacten die onderweg of op de pauze locaties ontstaan. Eén deelnemer benoemde de week zelfs als haar vakantie”, vertelde Aptroot.

A2FA6FB0 17E5 4BA2 8805 CA12F93C37A3Liftintermediair is als bedrijf  gespecialiseerd in advies op maat over onderhoud, beheer, renovatie en het vervangen van liften. Direct na de verhuizing naar Zoetermeer voelde zij zich maatschappelijk betrokken bij Zoetermeer. Hetbedrijf werd sponsor van de Rolstoelvierdaagse en Marcel Mars sloot zich aan bij de Lionsclub waarvan hij komend seizoen vicevoorzitter wordt.

Met het gedoneerde bedrag wil de organisatie van het 15e jubileum van de rolstoelvierdaagse een onvergetelijk evenement maken. Ditmaal wordt het rol- en wandelspektakel gehouden van maandag 16 t/m donderdag 19 mei 2022. Met 360 aanmeldingen een record aantal deelnemers.

Foto's: Charles Poorter Photography

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-