Living Library rechtenvrijBibliotheek Forum organiseert dinsdag 17 mei 2022 tussen 19.00 en 21.30 een Living Library. Hoe voelt een transgender zich? En hoe ziet het leven van een dragqueen eruit? Living Library wordt georganiseerd op de dag tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT).

 Never judge a book by its cover: klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? Net als in een gewone bibliotheek waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt de Living Library je de mogelijkheid om in de belevingswereld van een ander te stappen. Op een hele simpele manier: door onbevangen met elkaar in gesprek te gaan.

In het Forum kun je kennis maken met een transgender en oorlogsveteraan, een transman, iemand die biseksueel is, een ex-verslaafde, een vluchteling, een Female Drag Queen, iemand die te maken heeft gehad met huiselijk geweld en ouders van een transjongen. Ze vertellen je graag hun levensverhaal in een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden.

Ben je benieuwd geworden en wil je graag met deze mensen in gesprek gaan? Meld je dan gratis aan via de website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/activiteiten/agenda/LivingLibrary.html

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-