nws 60 jaar new town copyright fotoflex.nl Dit jaar is het 60 jaar geleden dat Zoetermeer werd aangewezen als groeistad. Om dit feest met de hele stad te vieren organiseert de gemeente Zoetermeer op 31 mei een voorstelling in het Stadstheater met een parade aan Zoetermeerse talenten.

Vanaf 20.15 uur nemen Zoetermeerse zangers, dansers en muzikanten het publiek mee op een reis door het heden, het verleden en de toekomst van Zoetermeer. We horen en zien hoe het dorp van toen de stad van nu werd en burgemeester Michel Bezuijen neemt u mee in welke mooie ontwikkelingen er nog volgen. Onder andere Cadenza Theater, Dansis, Louise de Zeeuw en Femke Bussman treden deze avond op. Alle talenten worden begeleid door het Theaterorkest onder leiding van Timo Pronk. De voorstelling duurt tot ongeveer 21.30 uur. Aansluitend is er een openbare receptie in de theaterfoyer waar men elkaar onder het genot van een hapje en drankje kan ontmoeten.

 

Bestel uw gratis kaarten

Vanaf dinsdag 17 mei 2022 vanaf 14.00 uur kunt u gratis kaarten bestellen via de website van het Stadstheater, Stadstheater Zoetermeer. Indien u een rolstoelplaats wenst kunt u contact opnemen met de servicebalie van het Stadstheater. U kunt per persoon maximaal 2 kaarten bestellen en op is op.

 

60 jaar New Town

Meer informatie over het jubileumjaar "Zoetermeer 60 jaar New Town" is te vinden via Zoetermeer 60 jaar New Town.

Foto: copyright fotoflex.nl

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-