MG 2355De voorjaarskermis komt weer naar Zoetermeer: van zaterdag 21 mei tot en met zondag 29 mei kan heel Zoetermeer weer genieten van alle kermisattracties op het evenemententerrein bij Silverdome aan de Van der Hagenstraat. Voor liefhebbers van kermis met minder prikkels is er de prikkelarme kermis.

Ook dit jaar zijn er allerlei leuke en spannende attracties. Draai lekker door in de Mega Polyp, schud heen en weer in de Body Shake of kom springen op de Beach Jumper. Stil uw trek met bijvoorbeeld een patatje, churros of poffertjes.

 

Prikkelarme kermis

De gemeente vindt het belangrijk dat iedereen van de kermis kan genieten. Daarom is er op zaterdag 21 mei en zaterdag 28 mei tussen 13.00 en 15.00 uur een prikkelarme kermis, waarbij de geluid-, rook-, en lichteffecten zachter zijn of helemaal uitstaan. Ook gaan de attracties langzamer, voor zover dat mogelijk is. Om alles goed te laten verlopen zijn er vrijwilligers aanwezig en staat er buiten een EHBO-post.

 

Openingstijden

De kermis is dagelijks geopend van 14.00 tot 23.00 uur. De prikkelarme kermis is op zaterdag 21 mei en zaterdag 28 mei van 13.00 uur tot 15.00 uur. Op donderdag 26 mei is het Hemelvaartsdag en dan gaat de kermis om 13.00 uur open.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-