Aankondiging festivalDe eerste editie van het Kom Erbij Festival voor jongeren zal zaterdag 11 juni op de Markt en rondom het Dobbe-eiland plaatsvinden. Het festival is gratis te bezoeken voor jongeren van 12 tot 25 jaar, met heel veel activiteiten, muziek en foodtrucks.


Met een groot scala aan sportieve activiteiten wordt dit hét festival voor jongeren om na de coronapandemie weer in beweging en verbinding te komen. Met onder andere: Straatvoetbal, Kickbox clinic, Formule 1 gaming en banden wisselspel, Bootcamp clinic, Duiken, VR gaming, Dansworkshops en een Striker Wipe Out attractie kunnen jongeren zich volledig uitleven.
Daarnaast zijn er nog diverse andere activiteiten te beleven, zoals Silent disco, DJ workshops, DJ contest, Rappen, Flyboard clinic, Suppen, Waterbalspel, Make up workshops, Urban City Wall, Datingspel, Screentest , Green Impact Network workshop, eten, drankje, een afterparty en nog veel meer. Er wordt gewerkt met alcoholbandjes, alleen boven de 18 jaar is alcohol voor de jongeren verkrijgbaar.


Het festival is georganiseerd vóór en door jongeren tussen 12 en 25 jaar uit Zoetermeer, ouders zijn niet welkom. Het festival is gratis, maar je moet je wel even van tevoren registreren en een ticket aanmaken op www.komerbijfestival.nl.  Onder alle geregistreerden worden vijf clinics flyboarden verloot en je maakt kans op gratis drankmuntjes.


Middagprogramma: 12.00 - 17.00 uur. Voor 12 t/m 25 jaar
Avondprogramma: Afterparty :17.00 - 22.00 uur, Voor 16 t/m 25 jaar

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-