entoenBij Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer vindt woensdag 11 mei een muzikale voorstelling plaats van theatergroep EnToen. De kosteloze theatervoorstelling gaat over rouwen en afscheid nemen, wat ieder op zijn eigen manier doet.

"De manier waarop wij troost zoeken en kracht vinden om met het verlies van een dierbare om te gaan, is voor iedereen anders", vertelt Hans Scheel, Relatiemanager van Monuta. "In deze integere en persoonlijke voorstelling gaan de spelers met het publiek op zoek naar wat kracht geeft en troost biedt."

 

Theatergroep EnToen brengt Troost

"Na het verlies van een dierbare kunnen nabestaanden verschillende vormen van emoties ervaren. Verdriet, boosheid, ongeloof, ontkenning, schuldgevoel, onmacht, lichamelijke klachten, een gevoel van verdoving, eenzaamheid. Iedereen verwerkt rouw op een eigen manier. En alles is goed. Het verwerken van verlies gaat namelijk op een manier die bij iemand past of wat diegene vanuit huis heeft meegekregen. Voor nabestaanden is het fijn om te ervaren dat dit bij iedereen anders verloopt. Om ze hierbij te helpen, bieden wij kosteloos de hartverwarmende theatervoorstelling Troost aan."

 

Programma

De muzikale voorstelling Troost vindt op woensdag 11 mei plaats van 20.00 tot 21.00 uur in Crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 in Zoetermeer. De inloop is vanaf 19.30 uur. U kunt de voorstelling kosteloos bijwonen en ontvangt bij binnenkomst een kopje koffie of thee. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten in de ontvangkamer. Het programma bestaat uit muziek, theater en interactie met het publiek, waarbij nabestaanden centraal staan. De spelers van theatergroep EnToen zijn Stephanie Hulshof, Elke Jansen en Harry Heijblok.

Vanwege de beperkte capaciteit van de aula is het belangrijk dat u zich aanmeldt voor de voorstelling. Dit kan op monuta.nl/voorstellingtroost.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-