echtpaar Chris en Rosa aan zeeChris en Rosa hebben alles, tot het moment dat Chris ineens bewusteloos neervalt in de keuken en Rosa hem ziet liggen in een plas bloed. In het ziekenhuis wordt duidelijk dat hij ernstig ziek is en zal sterven. Hun grootste wens is nog één keer samen op reis.

Het paar Chris en Rosa Roos zijn drie jaar getrouwd en hebben net een nieuw huis waar nog flink in geklust wordt. Om de week komt Justin (15) bij zijn vader en Rosa logeren. Het leven lachte Chris toe, hij vond onlangs zijn droombaan met bijpassende opleiding. Tot het moment dat hij bewusteloos op de grond viel, naar het ziekenhuis werd vervoerd en de diagnose 'hersenstamglioom' (kwaadaardige hersentumor). De wereld stortte in voor dit paar en alle toekomstplannen vielen in duigen. De droomreis naar Curaçao die zij zo graag hadden gemaakt als 'ze later samen oud zouden zijn' werd een wens die nooit in vervulling zou gaan.

Buurvrouw met een hart van goud

denies pondmanDenies Pondman zag wat haar buren Chris en Rosa overkwam, ze zag hoe hun geluk omsloeg naar ernstige zorgen. Zij hoorde dat het een kwestie van tijd is voordat de tumor gaat groeien en uiteindelijk Chris fataal zal worden. Denies ziet hoe haar buren geen plannen meer kunnen maken en leven van dag tot dag. Wanneer Chris dubbel gaat zien, moet hij direct naar het ziekenhuis, want dat betekent dat de tumor is gaan groeien. Denies weet dat haar buren graag samen nog zoveel mogelijk mooie herinneringen willen maken. Daarom is zij een actie gestart om geld in te zamelen om Chris en Rosa samen toch een mooie vakantie in Curaçao te kunnen bezorgen.

Zij legt uit: "Ik ben deze actie gestart omdat Chris binnenkort flink minder gaat verdienen. Ik wil dat ze samen nog één keer kunnen genieten, dat gun ik hun zo". Tot verbazing van Denies kwamen er steunbetuigingen van alle kanten binnen nadat zij een crowdfunding was gestart. Inmiddels is er 4000,- euro binnen en hoopt Denies dat haar buren zorgeloos de reis van hun leven kunnen maken. 

De crowdfundingsactie van Denies heet Samen nog één keer voor Chris en Rosa en donaties zijn van harte welkom.

 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-