stadsbussenKomende zondag 8 mei reist iedereen de hele dag gratis met de bussen van EBS. Een mooie aanleiding om de auto een dagje te laten staan. Goed voor het milieu én de portemonnee. Daarom de ‘autoloze zondag’ bij EBS.

Cadeau vanwege jubileum

Op 11 december 2021 bestond EBS 10 jaar. Vanwege  dit jubileum organiseert het openbaarvervoerbedrijf daarom in 2022 een aantal publieksvriendelijke acties.  Een woordvoerder van EBS: “Door corona zijn veel mensen anders gaan reizen. Zo zijn er veel tweedehands auto’s gekocht. Dat betekent extra uitstoot van CO2 en fijnstof. Bovendien zijn de hoge brandstofprijzen een aanslag op de portemonnee. Wij nodigen mensen met de autoloze zondag uit het OV her te ontdekken. Een dagje gratis reizen met het OV is voor veel mensen natuurlijk sowieso mooi meegenomen.”

Gratis reizen voor iedereen

De ‘autoloze zondag-actie’ geldt op zondag 8 mei in alle bussen van EBS, in alle regio’s waar EBS het busvervoer verzorgt: Haaglanden, Voorne-Putten & Rozenburg en Waterland. In Zoetermeer betreft dit buslijn 30, 70, 71, 73 en 455.

Reizigers hoeven op 8 mei de hele dag niet in en uit te checken, een kaartje te kopen, of een vervoerbewijs te laten zien. Iedereen kan instappen en gratis op reis.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-