Family 3Food, Family en Fun bij SilverDome: op 7 en 8 mei zullen er enkele foodtrucks tussen de springkussens staan. Beide dagen zijn gasten welkom vanaf 12.00 tot 20.30 uur om te genieten van gezellige muziek, verschillende attracties en natuurlijk een hapje en een drankje.

Family 2Aansluitend aan het Spring Spektakel Festival zal het Food-Family-Fun weekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend zullen de leukste springkussens blijven staan en komen de foodtrucks erbij. De hele familie kan genieten van onder andere hamburgers, churros en gezellige muziek. Voor de kinderen zijn er genoeg springtoestellen om zich de hele dag op te vermaken.

Ouders/begeleiders gratis

Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid-Holland. Dit jaar is de derde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer.

De tickets voor kinderen van 1 t/m jaar 12 zijn voor slechts € 7,50 verkrijgbaar. Kinderen t/m 1 jaar en ouders/begeleiders zijn in het weekend gratis. Tickets zijn online te bestellen via http://www.spring-spektakel.nl of aan de deur verkrijgbaar.

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-