20220226 29393
Wethouder Ingeborg ter Laak heeft zaterdag 26 februari StartDuiken geopend. Dominique en Angela Patuel hebben het bedrijf Dive Post overgenomen en gaan nu verder onder de nieuwe naam StartDuiken, nog steeds geheel gericht op de duiksport.

Ook wethouder Ter Laak is een enthousiast duiker, vertelde zij bij de opening: “Al is het er in de coronaperiode niet meer van gekomen, ik vind duiken hartstikke leuk en heb ook verschillende duikdiploma’s. Misschien moet ik het toch maar weer eens gaan proberen!” Dominique Patel wees de wethouder meteen op alle mogelijkheden, een extra lesje om weer helemaal goed voorbereid te zijn, alle apparatuur, en begeleiding is in huis bij StartDuiken. Dominique: “Je hoeft ook niet per se ver weg om een mooie duik te maken, ook hier in het Noord-Aa zijn heel goede duikmogelijkheden! Zo is er ook een onderwaterduikpark afgezonken, waar je heel goed kunt oefenen.”

 20220226 29387  20220226 29398Bij de opening zorgde Duo Plumeau voor de vrolijke noot en het aftellen tot het grote moment: de onthulling van de nieuwe naam van het bedrijf. De prachtige graffiti op de grote garagedeur, mét de nieuwe naam, werd gemaakt door kunstenaar Kai van Trier, @schetssessie. Kai: “Ik heb er lekker veel oranje in verwerkt, de kleuren van het bedrijf. En natuurlijk dieren uit de zee, zoals de walvishaai!”

Bij StartDuiken kun je terecht voor lessen, de 15 gediplomeerde instructeurs zijn overgenomen van Dive Post. In de winkel aan de Wattstraat 13c kun je terecht voor uitleg en alle benodigdheden rond duiken en snorkelen en wie al weet wat hij wil hebben, kan dit ook bestellen op de webwinkel.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-