vakantie bibliotheekMaandag 28 februari tot en met vrijdag 4 maart is het weer voorjaarsvakantie. In de bibliotheek is er daarom iedere dag van 14.00 tot 16.00 een leuk programma voor de jeugd, vervelen is deze vakantie dus niet aan de orde.


Kom een spannende film kijken met popcorn, bouw je eigen papieren robot, kom naar de Boekproeverij (3 gangen plus amuse) en nog veel meer.

Het programma:

Maandag 28 februari - Kom alles te weten over hoe een robot in elkaar zit en kleur, knutsel en bouw daarna je eigen robot!

Dinsdag 1 maart - De Boekfiets is aanwezig! Kom luisteren, dansen en zingen.

Woensdag 2 maart – Boekproeverij met De Grote Vriendelijke Podcast. Kom samen met 1 van je ouders lekker boekdineren en maak kans op een leuke prijs.

Donderdag 3 maart - Ben je dol op boeken lezen? En zou je graag willen dat er een app bestond van jouw favoriete boek? Kom dan een (niet digitale) app bouwen van je favoriete boek in de bieb.

Vrijdag 4 maart - Boek en film - Kom genieten van de film De club van lelijke kinderen, de verfilming van het spannende boek van Koos Meinderts. Je krijgt iets lekkers tijdens de film.

Alle activiteiten zijn vrije inloop, je hoeft je dus niet aan te melden.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-