tijdens kinderfotografie Silverdome

foto ijspretVanaf maandag 28 februari zullen Rico's Winterspelen van start gaan bij SilverDome te Zoetermeer, tot en met 4 maart zijn zij in de voorjaarsvakantie iedere dag geopend van 10.30 tot 15.45 uur. Op deze dagen zullen er verschillende ijs activiteiten plaatsvinden in het teken van de Olympische Spelen.

De tofste wintergames zullen georganiseerd worden, gestoken in een olympisch jasje. Om niets te missen zullen alle spellen verdeeld worden over verschillende dagen. Bij het spelen van de spellen hoort ook uiteraard een winnaar, die wordt elke dag gehuldigd om 14.30 uur.
Maar je kan ook heel de dag door lekker vrij schaatsen en jouw snelste rondje of de coolste
truc aan je vriendjes en vriendinnetjes laten zien.


Clinics

Tijdens Rico’s Winterspelen kunnen alle kinderen een clinic volgen van hun favoriete ijssport. Van kunstschaatsen, ijshockey tot shorttrack. Elke dag tussen 11.00 en 12.00 uur worden door de verenigingen van Silverdome de clinics gegeven, waar je met veel plezier alle ins en outs komt te weten over de desbetreffende sport.

Het café mag ook weer open en hier zijn lekkernijen verkrijgbaar. De entree voor de winterspelen is €6,00 per persoon, of maak gebruik van de combi-deal (entree + schaatshuur) voor €9,50.
Tickets zijn online en aan de deur verkrijgbaar.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

-advertenties-

-goede doel-