duo fleuretteWoensdag 2 maart zal het wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude kerk (Dorpsstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door de 2 cellisten die samen het Duo Fleurette vormen, Marjolein Nieuwenkamp en Suzanne van Duuren.

Suzanne van Duuren studeerde in 2015 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Zij volgde internationale masterclasses. Al op jonge leeftijd speelde ze in symfonie orkesten, zoals het Jeugdorkest Nederland, het Nationaal Jeugdorkest en het European Union Youth Orchestra. Momenteel speelt ze regelmatig als remplaçant in het Symfonie Orkest van La Mannaie en Casco Phil.

Marjolein Nieuwenkamp studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze voltooide haar masterstudie met een Erasmus-exchange aan de Academie voor Muziek en Drama van de Universiteit van Göteborg. Ook volgde zij internationale masterclasses. Marjolein speelde in het European Union Orchestra en als remplaçant in het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest en de Philharmonie Zuid-Nederland.

Op het programma voor het lunchconcert staan werken van o.a. Piazolla, Gardel en Barriere.

Aanvang van het concert is 12.45 uur, het concert duurt ongeveer een half uur. Er hoeft niet te worden gereserveerd, maar het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. De landelijke coronaregels worden ook hier toegepast.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-