FVBF150222 1080Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten afgelopen week een bezoek aan het Oranje Fonds ter ere van het 20-jarig jubileum. Zij spraken daar met projecten die zij in de afgelopen jaren hebben bezocht, zoals het project Samen Sterk.

Drie jaar geleden bezocht de koning het project Samen Sterk, een gezamenlijk initiatief van Humanitas Zoetermeer en Jong Perspectief. Het project behelst een gezinsbrede aanpak, waarin samen met het gezin bekeken wordt welke ondersteuning er tijdelijk nodig is voor ouders en/of kinderen om zelfstandig weer verder te kunnen.

Tijdens het werkbezoek in 2019 sprak de koning met vrijwilligers en ouders over de impact van deze samenwerking. Afgelopen dinsdag blikten de koning en medewerkers van het Meerpunt Zoetermeer (Centrum voor Jeugd en Gezin), Humanitas Zoetermeer en Jong Perspectief terug op dat werkbezoek.
Joyce de Haan, Jong Perspectief: “Het was mooi om met elkaar te kunnen laten zien, in dit plezierige en ontspannen gesprek met de Koning en het Oranje Fonds, dat je door samen op te trekken in gezinnen meer bereikt en betere zorg en ondersteuning kunt geven.”

 

Foto: Oranje Fonds/Frank van Beek

-advertenties-

-goede doel-