randstadrailDoor de verwachte zware storm van vanmiddag rijden er vanaf 14 uur geen bussen of trams meer. Ook de RandstadRail zal niet meer rijden in de middag. Het KNMI heeft vanaf 14 uur code oranje afgegeven en raadt mensen aan om niet de weg op te gaan.

Na storm Dudley, die in Zoetermeer niet voor heel veel problemen zorgde, bereikt vandaag tweelingstorm Eunice ons land. Vooral aan de kust worden zeer harde windstoten tot 130 km/u verwacht. Hierdoor kan aanzienlijke schade en zeer gevaarlijke situaties ontstaan als gevolg van omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen. De KNMI raadt aan om vanmiddag niet meer de weg op te gaan en zoveel mogelijk binnen te blijven. Aan het einde van de avond en in de nacht naar zaterdag neemt de wind van het zuiden uit af.

Na 14 uur zullen er in heel Nederland geen treinen meer rijden. In onze regio heeft de HTM aangekondigd dat er ook geen bussen of trams meer rijden na 14 uur. De HTM verwacht de dienstregeling zaterdag weer normaal te kunnen draaien. Reizigers kunnen het twitter account van de HTM raadplegen voor het laatste nieuws: @HTM_Reisinfo

-advertenties-

-goede doel-