Karel BoehleeFascinating Jazz heeft de afgelopen twee jaar door corona meer concerten moeten afzeggen dan er door konden gaan. In coronatijd konden de bezoekers slechts naar 2 concerten. Op zondagmiddag 6 maart gaan eindelijk de deuren van het Golden Tulip Hotel weer open voor het Karel Boehlee Quartet.

Het Karel Boehlee Quartet, met Karel Boehlee (vaste pianist van wijlen Toots Thielemans) en de geweldige vocalist/saxofonist Lo van Gorp, wordt verder ondersteund door Peter Tiehuis op gitaar en Theo de Jong op bas. Overigens is deze groep tevens de begeleidingsgroep van vocaliste Fay Claassen.

Twee jaar geleden trad Karel Boehlee ook al op bij Fascinating Jazz, toen begeleidde hij de Amerikaanse vocalist/percussionist Eddie Conard.

Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is € 15,00 p.p. Het tonen van de QR code is niet meer noodzakelijk, wel wordt de zaal van tevoren en ook tijdens de pauze gelucht. Reserveren kan via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079 3316177.

 

Verwacht:

3 April : Estrella Acosta (Cuba) met haar band Esquina 25

1 Mei: The Fascinating Groove Band (met o.a. Jane Goulding, Pieter van Santen, Gerhard ten Hoopen e.v.a.)

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-