Het nieuwe boek van Zoetermeerse schrijfster Guusta van der Hout, ‘Hij is het’, is woensdag 2 februari verschenen. Guusta wil de lezers, door haar manier van schrijven, onverzadigbaar laten hunkeren naar de afloop van het verhaal. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Boek Guusta van der HoutAls Ashleigh op een avond gaat stappen, loopt ze Don, iemand uit haar vorige leven, tegen het lijf. Don neemt haar mee naar zijn huis. Ashleigh krijgt te horen dat zij, of eigenlijk haar spoorloze ex-vriend een schuld te vereffenen heeft. Tijdens de afbetaling van de schuld, belandt ze van het ene probleem in het andere. Gelukkig zijn er genoeg geïnteresseerde mannen om haar te helpen. Maar voor wie kiest zij: wie is het voor haar? Het wordt nog ingewikkelder als de heren erachter komen dat Ashleigh een zoontje heeft. Als Ashleigh heeft gekozen, blijken de dingen toch niet zoals ze leken. Ze vlucht. Terwijl ze vlucht, krijgt ze een verschrikkelijk auto-ongeluk. En wie blijkt daar achter te zitten?

Over de auteur

Guusta (1987) barst van de levenslust en woont momenteel in Zoetermeer. Ze heeft twee prachtige kinderen en een man, die alles voor haar betekenen. Naast haar gezin heeft Guusta een leuke fulltimebaan bij de overheid. Ondanks alle hectiek van gezin en werk heeft Guusta toch tijd vrij weten te maken voor haar schrijversdroom. Tijdens het schrijven merkt Guusta dat ze op gaat in de spil van het verhaal en dat ze de hectiek van het dagelijks leven even naar de achtergrond kan drukken. Ze hoopt met haar verhalen ook de lezers te kunnen helpen aan een ontsnappingsmomentje. Guusta is razend enthousiast dat ze haar passie nu eindelijk kwijt kan in haar eigen fictieve verhalen, waar alles draait om liefde, spanning en intriges. Ze houdt de lezers graag op het puntje van de stoel en neemt hen mee in een achtbaan aan plotwendingen en nieuwe gebeurtenissen.

Boekgegevens

Titel: Hij is het, Guusta van der Hout

Verkoopprijs: € 20,50

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-