Forum5 jaar geleden is de Volksuniversiteit Zoetermeer gefuseerd met de Bibliotheek Forum. Beide organisaties zagen veel overeenkomsten en besloten de krachten te bundelen. De dienstverlening en de kwaliteit van de cursussen en workshops is altijd onveranderd gebleven.

Wat ook bleef was de naam Volksuniversiteit, maar dat gaat nu veranderen. Voortaan is al het cursus en workshop aanbod te vinden onder de naam Bibliotheek Forum Zoetermeer. Bij Bibliotheek Forum Zoetermeer heeft zo iedereen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen en zijn of haar creativiteit te ontdekken. Alle cursussen en workshops worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten en sprekers. Kijk voor het volledige aanbod ophttps://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/leren/cursussen-en-workshops.html

“De naam Volksuniversiteit was van oudsher een begrip, maar ook de Bibliotheek heeft ‘een Leven Lang Leren’ hoog in het vaandel staan. Ik kan me geen betere plek bedenken om aan je eigen ontwikkeling te werken dan in de Bibliotheek Forum,” aldus M. van Putten, accountmanager bij de Bibliotheek.

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-