Schermafbeelding 2022 02 08 om 11.58.53Ribs company openende onlangs met een leuke actie hun nieuwe zaak. Dat zorgde voor een rij mensen en enthousiaste reacties. Inmiddels zijn de eigenaren gesetteld en zijn er nieuwe acties om Zoetermeerders kennis te laten maken met ribs, met een speciale code voor onze lezers en  leuke valentijnsactie.

De openingsactie van de zaak waarbij mensen de ribs mochten proeven voor slechts 1,- was een groot succes. Zelfs zo groot dat zich voor de deur een rij vormde, maar volgens de klanten was het zeker het wachten waard. Op social media waren de reacties erg positief. Naast de nieuwe eigenaren was ook de directeur van de landelijke organisatie aanwezig.


Altijd ambitie gehad om samen te ondernemen 

Schermafbeelding 2022 02 08 om 11.59.27De mannen achter Ribs company Zoetermeer zijn de vrienden Serkan Karaca en Hozak Jaf, beide 26 jaar oud. Ze leerden elkaar een aantal jaar geleden kennen op de werkvloer, dat klikte en er ontstond een vriendschap. Serkan: ”We hebben altijd de ambitie gehad om samen een onderneming op te starten. Toen ik na een bestelling bij de Ribs company zag dat ze franchisers zochten wist ik, dit is iets voor ons”, vertelt Serkan enthousiast. Voor hem was het een nieuwe uitdaging met zijn achtergrond in webdevelopment, Hozak heeft vroeger veel in de horeca gewerkt, daarnaast is hij webdesigner. De heren volgden een intensieve training binnen het bedrijf en gingen gezamenlijk op zoek naar een goede locatie, die werd gevonden in de Philipstraat 3Q in Zoetermeer. Voor Hozak bekend terrein: hij heeft jaren in Zoetermeer gewoond. Serkan heeft inmiddels al goed door hoe de verschillende wijken heten, welke wijknummers erbij horen en welke goed te combineren zijn met bezorgen.


Hozak: “Serkan en ik zijn willen alle klanten kunnen bedienen en weten hoe belangrijk scheiden van producten is voor klanten.De ribs worden om die reden apart bewaard van de burgers en kip, niet alleen in de opslag, maar ook in de keuken waar we aparte friteuses gebruiken, ook voor onze vegaburger.” De taken in de keuken zijn ook strikt verdeeld of je werkt aan de ribs of aan de kip en burgers, zo kunnen ze altijd garantie bieden op productscheiding. De mannen hebben vanuit de overkoepelende franchise de vrijheid om de kaart uit te breiden naar eigen inzicht en vraag van de klanten, maar de focus ligt nu op deze drie productgroepen.

 

Ribs company

Schermafbeelding 2022 02 08 om 11.58.16 copyDe Ribs company is een snel groeiende landelijke onderneming met meerdere franchises in Nederland. De nieuwste vestiging is die in Zoetermeer, die sinds 26 januari geopend is. De zaak focust zich op bezorgen of afhalen van ribs, burgers en kip volgens eigen receptuur. De ribs die verkrijgbaar zijn in 4 variaties worden gemarineerd in marinade die speciaal ontwikkeld is voor alle franchisers. Alle toegevoegde dipsauzen bij de ribs worden dagelijks vers gemaakt.

Serkan en Hozak, die elke dag zelf in de zaak aanwezig zijn en in de keuken staan, kijken terug op een mooie  opening. Serkan: ”Dagelijks groeien de bestelaantallen, krijgen we positieve feedback en zien we dat mensen terugkomen. We hebben ook bewust ervoor gekozen om zeker nu in de opstartfase het bereidingsproces zelf te doen. We willen die verantwoordelijkheid zelf dragen”. Uitbreiding van het keukenteam is wel noodzaak en de zaak zoekt zeker enthousiaste medewerkers voor de keukenbrigade, maar ook bezoekers worden nog gezocht.
 

Kortingsactie & Valentijnsactie

Om onze lezers kennis te laten maken met Ribs company is er een special kortingscode. Met de code RIBSC10 krijg je 10% korting op je bestelling, de code is geldig tot 17 februari. Daarnaast is er een actie op Valentijnsdag, sweetribs 1 + 1 gratis bij afhalen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-