986DE623 0C7B 4975 A351 B087780B249DDi-rect komt naar het Zoetermeerse popfestival ‘Live at the Lake’ dat in augustus plaats gaat vinden. De populaire band is de laatste naam die Timeless Events de organisator van het festival bekend maakt. Eerder werd al bekend dat Emma Heesters, de Snollebollekes, van Dik Hout en Lucas&Steve het podium betreden.

Het festival gaat plaatsvinden op 19 en 20 augustus aan het Noord-Aa. Naast twee dagen optredens van Nederlandse topartiesten, komt er ook een foodcourt vol met Zoetermeerse horeca ondernemers, waar een hapje en drankje genuttigd kan worden. Leuke zomerse elementen gaan het plaatje compleet maken. Heerlijk dansend met je voeten zand, lekker comfy zittend met een drankje in je hand of helemaal luxe op een Vip-deck met hapje en drankje als het aan Timeless Events ligt wordt het een feest voor iedereen.

Directeur van Timeless Events Jesper  Hogendoorn: “In 2020 waren alle voorbereiding al in volle gang om de 1ste editie van Live at the Lake groots neer te zetten. Corona en de bijbehorende maatregels maakten dat niet mogelijk. Poging twee in 2021 moesten we opnieuw cancelen. Dit jaar gaan we knallen, daar zijn wij, de artiesten en het publiek echt aan toe. Met deze line-up wordt het twee dagen feest aan het Noord-Aa. Een mooie start van een jaarlijks terugkomend event.”

De line-up voor dit jaar is:

Di-rect: Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen- en buitenland, is DI-RECT één van Schermafbeelding 2022 02 04 om 18.43.40 copyde grootste bands die Nederland rijk is.

Emma Heesters: Ze  is op dit moment 1 van de meest populaire TOP 40 artiesten van Nederland en België én ook de meest gevolgde muzikale Youtuber van Nederland.
Van Dik Hout: Al meer dan een kwart eeuw maken zij het verschil onder de bands. Er zijn maar weinig bands die het zolang en vooral zo goed weten vol te houden.
Snollebollekes: Tijdens het optreden van Snollebollekes zal je ze aan alle kanten voorbij zien komen en iedereen van links naar rechts zien springen. Rob Kemps is een graag geziene gast die het publiek altijd in een feeststemming krijgt.

Overige artiesten op de line-up lijst zijn Lucas&Steve, Band with Benefits, Funky Pianos, de zingende DJ, DjJerome en de Timeless Live Band.

De kaartverkoop start zaterdag 12 februari om 11:00 en kaarten zijn verkrijgbaar op: www.liveatthelakefestival.nl Daarbij is er een mogelijkheid om kaarten te kopen voor een dag of een combiticket voor beide dagen. Als eerste gaan de ‘early lake tickets’ in de verkoop, daarna volgen de regular en late tickets die in prijs oplopen. Er  een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar zijn voor op het VIP-deck incl. hapjes en een onbeperkt drank arrangement. Het Festival toegankelijk is vanaf 16 jaar en ouder. De line-up is op beide dagen anders. Je vindt het event HIER .

Timeless Events: “Mensen die voor de vorige editie kaartjes hadden gekocht en niet hebben geannuleerd ontvangen binnenkort bericht. De tickets worden automatisch omgezet  naar deze editie.”
Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-