TrouwbeursIn Het Wapen van Zoetermeer vindt op zaterdag 19 februari 2022 de Trouwbeurs ’t Groene Hart, editie Zoetermeer plaats. Deze editie van Trouwbeurs ’t Groene Hart is de plek waar aanstaande bruidsparen specialisten treffen uit gemeenten zoals Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg.

Zoetermeer heeft hiermee de primeur met de eerste editie van de Trouwbeurs ’t Groene Hart na de corona-lockdown. Op het voorlopige programma staan onder andere verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen en de verloting van een gratis diner voor 2.

De Trouwbeurs ’t Groene Hart vindt plaats op zaterdag 19 februari 2022 van 11.00 tot 16.00 uur in Het Wapen van Zoetermeer aan de Zegwaartseweg 31. In verband met corona moet je jouw gratis ticket(s) vooraf reserveren. Dat doe je op www.trouwbeurs-groenehart.nl/trouwbeurs/zoetermeer. Bij de entree van de beurs wordt de door de overheid verplichte CoronaCheck gedaan en de QR-code van je ticket gescand. 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementenkalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-