foto_Jakobien_Groeneveld_zet_de_namen_van_de_kinderen_op_de_basketballen.png

Wethouder Jakobien Groeneveld schrijft de namen van de kinderen op de basketballen


Tijdens de schoolvakanties biedt de gemeente Zoetermeer normaal gesproken altijd een sport- en spelprogramma aan. Vanwege de geldende coronamaatregelen vinden er deze kerstvakantie alleen activiteiten voor kinderen in de buitenlucht plaats. Met gratis ballen wordt bewegen gestimuleerd.

Alle kinderen hebben het programma via school ontvangen. In de wijken zijn diverse faciliteiten waar kinderen kunnen voetballen en basketballen. Om het gebruik hiervan te stimuleren deelden wethouders Iedema, Ter Laak, Groeneveld en Paalvast, een aantal wijkregisseurs en combinatiefunctionarissen allemaal in verschillende wijken voetballen en basketballen uit aan kinderen. De combinatiefunctionarissen van de gemeente brachten voor de vakantie al ballen naar vijftig Zoetermeerse basisscholen. Wethouder Groeneveld: “De gemeente wil het buiten sporten en bewegen, zeker in deze tijden van corona, zoveel mogelijk bevorderen.”

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-