Zoetermeer FortniteTijdens de kerstvakantie organiseert Stichting Epic Youth in samenwerking met Buurtwerk een online Fortnite Toernooi en een online Just Dance 2022 activiteit in gemeente Zoetermeer, speciaal voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. De activiteiten worden mede door de jongeren zelf georganiseerd.


Er vindt een Just Dance Event plaats waar onder leiding van twee danseressen de voetjes van de vloer gaan. Vanuit huis kan live meegedanst worden. Ook is er vanaf zondag 2 januari een Fortnite Duo toernooi waarbij honderden jongeren tegelijk het in tweetallen tegen elkaar opnemen in het populaire spel. De spelers worden ingedeeld drie poules. De beste 50 duo’s zullen in de finale bepalen wie zich Fortnite kampioen van Zoetermeer mogen noemen. Tot slot vindt er als afsluiting een loting en prijsuitreiking plaats.

Alle activiteiten worden live uitgezonden via www.epicyouth.nl/live  en worden voorzien van commentaar. Voor het online Fortnite Duo toernooi kan worden ingeschreven via de site: https://www.epicyouth.nl/activiteiten.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-