Arrenslede Winterkledij Kerstman Rendieren 1Ook dit jaar rijdt Stalhouderij Hanemaaijer weer tochtjes door het prachtige Westerpark met de arrenslee. De mooie open slee en de met bellentuig versierde paarden trekken veel aandacht van wandelaars in het park.


Door de coronamaatregelen gaan heel veel evenementen ook voor de stalhouderij niet door, zoals sinterklaasintochten en kerstmarkten. Anneke Hanemaaijer: “We vinden het heel jammer als onze prachtige arrenslee de hele winter niet uit de stalling komt en bedachten dat we geheel coronaproof wél dit soort ritjes kunnen organiseren! Er gaat al zóveel niet door, het is voor de mensen ook een heel leuk en bijzonder uitje om een ritje te maken met een echte slee met paard!”


Er kan worden ingeschreven voor een kort ritje van een kwartier, maar ook langere ritten zijn mogelijk. Op afspraak zijn ook andere tijden en locaties mogelijk, zoals in het Oude Dorp.

Informeer naar de mogelijkheden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-52348442.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-