De eerste vrijwilligers die bij Stichting Piëzo aan de slag gaan als Doe-coach hebben hun starttraining afgerond. Tijdens drie trainingsochtenden hebben de kersverse Doe-coaches geleerd hoe zij vanuit Positieve gezondheid ouderen kunnen helpen met het doorkomen van hun dag op een plezierige wijze. 

Doe Coaches ontvangen certificaat fotograaf Stichting PiëzoDat kan zijn door (oude) hobby’s weer op te pakken, gebruik te maken van het kunst- en cultuur aanbod in de stad of iets anders. De Doe-coaches zijn getraind door een trainingsacteur die veel aandacht heeft besteed aan gesprekstechnieken en eigen regie van ouderen. Door het Centrum van Kunst en Cultuur (CKC) is informatie verschaft over bijvoorbeeld de musea, de bibliotheek, het CKC enzovoort. Na afloop van de training kregen de Doe-coaches een certificaat van deelname.  

Voor meer informatie over het project Doe-coaches kun je contact opnemen met Kirsten Cleij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-55217956.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-