Licht Oranjerie 1De Kerstwandeling, voor ouders en kinderen, die Basisschool De Oranjerie samen met de nabijgelegen Oosterkerk wilde organiseren kan helaas niet doorgaan. Om toch het Licht van Kerst te ervaren is er nu een Oranjerie Lichtjestocht.


Alle kinderen van de school kregen twee stickers met licht mee, een sticker om thuis op het raam te plakken en de andere om weg te geven. Er zijn veel mensen die in deze tijd een lichtje nodig hebben. Al wandelend door de wijk zijn er heel veel stickers te ontdekken en voor de kinderen is het een leuke uitdaging om al wandelend zoveel mogelijk lichtjes te ontdekken.

Iris Dijkema, adjunct-directeur De Oranjerie: “Kerst is een tijd van samenzijn, aandacht voor elkaar en ook iets voor een ander doen. Jaarlijks ondersteunen wij, met de giften van ouders, een goed doel. Er is toch niks fijner om deze tijd voor anderen ook stralender te maken. Dit keer gaan onze giften naar Buurtforum ‘Samen in de stromen’. Zij ondersteunen gezinnen in Oosterheem die het moeilijk hebben en wij hopen dan ook dat ze met de donaties veel kinderen en hun ouders een fijn Kerstfeest bezorgen.”

Meer wijknieuws vindt u op onze speciale wijkpagina's!

www.zoetermeeractief.nl/mijn-wijk

-advertenties-

-goede doel-