VoorleesExpress op honderd fotograaf Stichting PiëzoElk jaar opnieuw gaan enthousiaste, vrijwillige voorlezers van de VoorleesExpress op pad om voor te lezen bij gezinnen thuis. In het jaar 2021 hebben ze hiermee zelfs 100 gezinnen kunnen bereiken.  

Dat betekent dat er dit jaar maar liefst 100 gezinnen in Zoetermeer bij zijn gekomen waar taal en taalontwikkeling een belangrijke rol zijn gaan spelen. Eén van deze 100 gezinnen is de familie Ziaie.

Hier wordt elke week voorgelezen door voorlezer Romy Santpoort. Naast voorlezen worden er ook taalspelletjes gespeeld met het hele gezin. Vader geeft aan dat hun zoontje Arash elke week op Romy staat te wachten. Arash en Romy hebben echt een klik en de woordenschat van Arash gaat met sprongen vooruit. Die vooruitgang is ook bij zijn juf op school niet onopgemerkt gebleven. 

Inmiddels is het gezin ook lid geworden van de bibliotheek en zullen boeken naar alle waarschijnlijkheid een vaste plek blijven innemen in hun dagelijks leven. 

Ook in 2022 gaat de VoorleesExpress er weer op uit om bij 100 gezinnen thuis voor te lezen. Ben je enthousiast geworden en is voorlezen echt jouw ding? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek met Leonie Bierhuizen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 43146849. 

Foto: Stichting Piëzo, Arash en Romy tijdens het voorlezen.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-