the wizOp 28, 29 en 30 december speelt het Warm Water Jeugdtheater de musical ‘The Wiz!’ in het Stadstheater in Zoetermeer. Met bekende nummers als ‘Brand new day’ en ‘Ga nou maar gewoon’ is deze musical een goede aanrader voor in de kerstvakantie.

Update 19 dec: Helaas is deze voorstelling door de nieuwe lockdownmaatregelen afgelast.

 

Dorothy woont in een klein dorpje in Kansas. Niemand lijkt haar écht te begrijpen. Door een wilde storm komt Dorothy op wonderbaarlijke wijze terecht in het bizarre land van Oz. Op deze mooie plek ontmoet Dorothy al gauw nieuwe vrienden. Samen met hen gaat Dorothy op zoek naar de wonderbaarlijke Wizard zodat ze gauw weer naar huis kan. Op haar reis door Oz maakt Dorothy een hoop dingen mee en leert ze steeds meer over zichzelf en wat thuis nou eigenlijk écht is. Zal Dorothy haar thuis vinden?

‘The Wiz’ is de perfecte familievoorstelling, voor alle leeftijden. De voorstelling draait twee keer op een dag, om 11 uur en 14.30 uur, met twee verschillende casts.

Tickets à 8 euro zijn te koop via www.greg-baud.nl/tickets 

20211121 28382

Bonnie en Clyde

De andere kerstvoorstelling van Greg en Baud, Bonnie en Clyde, zou ook deze kerstvakantie draaien, maar kan helaas niet doorgaan met de coronamaatregelen. Deze voorstelling wordt verplaatst, maar het is nog niet bekend wanneer hij kan plaatsvinden.

Let op: Bij bezoek aan de voorstelling wordt een corona toegangsbewijs gescand.

Alle leuke vakantie activiteiten vind je ook op onze vakantie agenda! vakantie-agenda

 

-advertenties-

-goede doel-