ParkerenMantelzorgers kunnen een parkeervergunning aanvragen als ze voor iemand in Zoetermeer zorgen, die in een betaalde of blauwe parkeerzone woont. 

In 2016 werd de parkeervergunning voor mantelzorgers geïntroduceerd in Zoetermeer. Ook in 2022 kunnen mantelzorgers de parkeervergunning weer aanvragen of verlengen. De kosten bedragen €16 en de vergunning geldt alleen voor de directe woonomgeving van de zorgvrager. Om in aanmerking te komen voor de parkeervergunning, moet je geregistreerd zijn als mantelzorger bij MantelzorgCentraal. De vergunning is aan te vragen via de website www.zoetermeer.mantelzorgcentraal.nl/regelingen/parkeren Hier vind je ook aanvullende informatie en voorwaarden over de aanvraagprocedure. 

Verlengen 

Wanneer je in 2021 al gebruik hebt gemaakt van de parkeerregeling voor mantelzorgers kun je deze verlengen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor nieuwe mantelzorgers. Via de website van Parkeerservice Zoetermeer www.p1.nl/parkeren/zoetermeer/parkeerservice-zoetermeer kun je dit zelf regelen. 

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-