Volodymyr KurylenkoWoensdag 15 december a.s. zal het wekelijkse lunchpauzeconcert in de Oude kerk (Dorpstraat 59) te Zoetermeer worden gegeven door Volodymyr Kurylenko. Hij bespeelt de bayan. 

Volodymyr Kurylenko komt in december speciaal vanuit Oekraïne naar Nederland voor een concertreeks, waarbij hij ook  in Zoetermeer speelt. Hij is één van de favoriete musici van het publiek in de serie lunchconcerten. 

Volodymyr studeerde aan het Conservatorium van Donjetsk. Hij speelde op diverse accordeonconcoursen en was ook op de Nederlandse televisie te zien, met lovende recensies. De bayan die hij bespeelt, is een Russische variant van de knopaccordeon, met een bijzondere klank, die prachtig klinkt in de galmende akoestiek van de Oude Kerk. Zijn expressieve speelstijl en muzikaliteit maken zijn concerten een echte aanrader. 

Aanvang concert 12.45 uur. Het concert duurt ongeveer een half uur. Er hoeft niet te worden gereserveerd, maar het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol. De landelijke coronaregels worden ook hier toegepast. 

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door het Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en de Gemeente Zoetermeer 

De concerten en programma's kunt u ook vinden op de website van Stichting: www.herbergoudekerk.nl 

De wekelijkse lunchpauzeconcerten in de Oude Kerk zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op woensdagmiddag tussen 12.45 en 13.15 uur. 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-