frans romansHet nieuwe boek van de Zoetermeerse schrijver Frans Romans, 'Te zoet, een prooi voor de bijen - of het verhaal van een jonge dichter', is onlangs verschenen. Frans Romans is het pseudoniem van Frans Roos, die op internet bekend is als Larie Levenslust, en is dichter, schrijver en oud archivaris.

Frans komt uit Den Haag en woont al enige tijd in Zoetermeer. Tot voor kort was hij coördinator van de Werkgroep Poëzie Zoetermeer, die maandelijks bijeen komt in de hoofdbibliotheek, om elkaar te helpen bij het schrijven van poëzie.

De novelle Te zoet, een prooi voor de bijen speelt zich af in Den Haag in het jaar 1982. Het verhaal is voor een deel autobiografisch en vertelt over een jonge dichter die na een succesvolle presentatie in een dip terecht komt. De novelle is ook geschreven in 1982 en lag vervolgens jaren op de plank. De auteur blies na vele jaren het stof van zijn manuscript, trok de stoute schoenen aan en klopte op de deur van Uitgeverij Boekscout, die het boek publiceerde.

Het boek is te bestellen via boekscout, verkoopprijs: € 15,99


Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-