mantelzorgDit jaar wordt de Dag van de Mantelzorg niet één, maar liefst drie maal gevierd, om alle mantelzorgers in Zoetermeer de kans te geven om te komen. Met de Dag van de Mantelzorg spreekt de gemeente Zoetermeer haar waardering en erkenning uit voor de waardevolle zorg van mantelzorgers.

 

Op woensdag 10 november, vrijdag 12 november of zaterdag 13 november zijn geregistreerde mantelzorgers van 14:00 tot 17:00 uur van harte uitgenodigd voor een middag vol lekkers en gezelligheid in het Wapen van Zoetermeer. De quizmaster onderwerpt iedereen onder het genot heerlijke borrel aan een altijd verrassende en hilarische pubquiz.

Wie geregistreerd is bij de gemeente als mantelzorger heeft een mail ontvangen waarin staat hoe je je kunt opgeven. Mail niet gehad of heeft u vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 088 02 34 223.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-