Sliding DrinksSurvivalpop ontstond begin zomer 2020 vanwege de corona-maatregelen en brengt nog steeds de leukste artiesten op het podium. Wekelijks wordt een video-clip van een artiest opgenomen en geplaatst op YouTube en Facebook.

Survivalpop 3.0 wordt opgenomen op een groter podium, waardoor er ook grotere formaties kunnen optreden. Eind oktober komen er weer nieuwe clips op YouTube-kanaal: Survivalpop.

Een aantal opnames voor deze nieuwe edities hebben vanaf begin augustus 2021 plaatsgevonden in het pand aan Bredewater 16 te Zoetermeer. Een grote ruimte (voormalige fietsenstalling) met een theatraal decor. Daarnaast is er (vanaf medio november) ook (beperkt) plek voor publiek om deze opnames bij te wonen. Voor deze opnames worden uiteraard de corona-regels in acht genomen.

 

Bella SwanWie kan je zoal verwachten?

Inmiddels zijn er al diverse bands langs geweest en gaan er nog meerdere komen. Op het podium is straks een veelzijdigheid aan genres te beleven, van pop tot volks, van soul tot rock en van blues tot funk. Zo trappen ‘The Weepers’ af in de eerste editie met swingende rock’n’roll. Bands die je vervolgens kan verwachten zijn onder andere ‘The Raspers’, ‘Bella Swan’, ‘Sliding Drinks’, ‘The Groovetakers’, ‘Rotschok’, ‘Hoochie Mama’ en ‘Juicy’.

Publiek dat een opname wil bijwonen, artiesten, formaties en musici kunnen zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-