pexels anete lusina 6353837We zien in het straatbeeld steeds meer nieuwe ondernemers een zaak starten. Niet alleen op toplocaties het Stadshart of de Dorpsstraat, maar ook in de wijken zelf mogen we er steeds meer verwelkomen. In dit overzicht stellen we een aantal nieuwe ondernemingen aan je voor.

Oosterheem
In de wijk Oosterheem is sinds oktober CHRA hair & beauty aan de Willem Dreeslaan gestart. De zaak staat onder leiding van Chra, die chralogo copy
na haar kappersopleiding haar eigen beautysalon is begonnen. In de salon kun je terecht voor verschillende kappersbehandelingen zoals, knippen, verven en opsteken. Daarnaast biedt CHRA ook schoonheidsbehandelingen, laserontharing en huidadvies aan.

Leyens
In winkelcentrum de Leyens is Pico Bello de nieuwe zaak in het straatbeeld. De zaak richt zich voornamelijk op het aanbieden van pizza, grillgerechten, Turkse gerechten en pasta’s. Zoetermeer wordt de 3de toevoeging aan Pico Bello, die ook een vestiging in Den Haag en Voorschoten heeft. De gerechten op de uitgebreide kaart kunnen naast thuisbezorgd ook meteen worden genuttigd. Na de verbouwing komen er namelijk tafeltjes in de zaak.

Dorpsstraat
Dat de Dorpsstraat een gewilde plek is blijkt wel uit het feit dat er binnenkort een leuke authentieke zaak opent. Een waar snoepparadijs genaamd Candy Break. Zelf snoep scheppen, plakkende vingers van een suikerspin of een trip down memory lane met Oudhollands snoep zijn dingen die je kunt verwachten. De jeugd kan er terecht voor zowel Amerikaanse candy als snoep dat helemaal hype is op social media. Mensen met allergieën of dieetwensen kunnen bij Candy Break terecht voor snoep zonder toevoegingen.
De zaak vestigt zich in het oude pand van ijssalon Zuliani’s die binnenkort zijn nieuwe zaak betrekt.

 

logoStadshart
Aan de Promenade in  het Stadshart kunnen trailrunners sinds kort terecht voor alle benodigdheden om deze vorm van sport goed te kunnen beoefenen. MudSweatTrails is namelijk de speciaalzaak op dit gebied met het grootste assortiment van schoenen, kleding en accessoires. Trailrunning is een vorm van hardlopen waarbij je ervoor kiest om juist buiten de paden te lopen. Waarbij de loper vooral de natuur op zoekt en de natuurlijke smalle paden opzoekt, de zogenaamde trails. MudsweatTrails biedt naast uitrusting, boeken en voeding vooral gespecialiseerd advies en begeleiding.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-