KunstKids 2Vanaf vrijdag 15 oktober staat in Woonhart en Stadshart Zoetermeer een expositie van 38 unieke schilderijen gemaakt door kinderen van verschillende basisscholen en BSO’ s uit Zoetermeer. De kunstwerken met het thema ‘Hoera voor de herfst!’ zijn tot en met woensdag 10 november te bewonderen.

De deelnemende scholen en BSO’ s hebben 3 weken de tijd gehad om het schilderij te maken en presenteren nu vol trots hun kunstwerken. Van alle jaargetijden is de herfst misschien wel de mooiste. Het uitbundige kleurenfestijn: van dieprood en bruin, naar okergeel en fel oranje. Het prachtige herfstlicht dat door de bomen schijnt en de constant dwarrelende bladeren waar je lekker doorheen kunt stampen. Wat is dit jaargetijde een feest voor het oog. De kinderen hebben hun eigen kijk op het thema ‘herfst’ op het doek geschilderd. Door deelname aan deze actie van het Woonhart en Stadshart maken de scholen en BSO’ s kans op héle mooie geldprijzen, de eerste prijs is maar liefst 750 euro. De expositie staat in het Woonhart in de passage en in het Stadshart in de overdekte passage in het pand naast Aktiesport. 

Stem- en winactie

Iedereen is van harte welkom om de schilderijen te komen bekijken en een stem uit te brengen op één van de 38 doeken uit de expositie. Van 15 oktober t/m 7 november kan men een stemflyer invullen en inleveren in de inleverbussen die staan in Woonhart en Stadshart. De stemflyers zijn op diverse locaties te verkrijgen. Ook kan er online gestemd worden via een speciale stempagina die te vinden is via de websites van het Woonhart en Stadshart. Onder alle mensen die hun stem uitbrengen worden shoptegoeden t.w.v. 50 euro verloot. Help de desbetreffende school of BSO naar de overwinning en verdien daarmee zelf ook nog een leuke prijs. 

Prijsuitreiking 

Maandag 8 november worden alle stemmen, online en offline, bij elkaar opgeteld. De 3 scholen of BSO’s die naar rato de meeste stemmen hebben gekregen, worden op 10 november verrast. De 10 winnaars van de stemactie, het shoptegoed t.w.v. €50,- krijgen persoonlijk bericht hierover. 

Kom kijken naar de expositie, stem op het mooiste schilderij en win € 50,- shoptegoed.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-