nutricia 125 jr

Vlnr: Liam Carmody, Burgemeester Michel Bezuijen en Paul Oerlemans


Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van Nutricia kreeg burgemeester Michel Bezuijen een cheque van 12.500 euro, bedoeld als bijdrage in de vernieuwing van de speeltuin aan de Ferdinand Bolstraat in Zoetermeer. De speeltuin ligt op steenworp afstand van de fabriek.


De speeltuin staat symbool voor een belangrijk doel van Nutricia: bijdragen aan gezonde groei en ontwikkeling van kinderen. Nutricia is al sinds 1896 gevestigd in Zoetermeer en gaat binnenkort de fabriek in Zoetermeer moderniseren.
Paul Oerlemans, General Manager Danone in Nederland: “Voor Danone (waar Nutricia onderdeel van is) is Nederland zeer belangrijk, niet alleen als markt, maar ook omdat Nederland een zeer prominente rol vervult binnen Danone. We kunnen stellen dat Nederland het tweede thuisland van Danone is.”
Liam Carmody, directeur van de fabriek in Zoetermeer: “In Zoetermeer produceren we baby- en medische voedingen die we overal ter wereld verkopen. Voor consumenten betekent de investering dat we de geavanceerde producten die we ontwikkelen in ons centrum voor onderzoek en innovatie nu nog beter naar de markt kunnen brengen. Daarnaast biedt de investering ook volop mogelijkheid om onze huidige en toekomstige medewerkers verder te ontwikkelen, zij maken immers deel uit van een fabriek van de toekomst.”

-advertenties-

-goede doel-