HW Kermis Facebook CoverVan zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober is het eindelijk weer tijd voor de Halloweenkermis van Netwerk Zoetermeer. Ook dit jaar zal de kermis te vinden zijn op het Evenemententerrein Van der Hagenstraat (Silverdome). De kermis is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 23.00 uur.

De kermis staat wederom volledig in het teken van Halloween, wat mooi aansluit bij de vele Halloweenactiviteiten rondom Halloweenstad Zoetermeer.

Van jong tot oud, iedereen kan genieten van de spannende, leuke en gezellige attracties. Zo kun je voor je adrenalinekick terecht bij de Para Jump, maar zeker ook bij de Party Polyp of de Volcano Power. Voor de kleintjes is er ook genoeg vertier, bijvoorbeeld in de draaimolen of bij het eendjes vissen. Naast deze leuke activiteiten is er natuurlijk ook voldoende te winnen bij de grijpkranen en andere spellen en kun je ook weer allerlei soorten lekker snoep scoren.

 

Prikkelarme kermis

Op maandagmiddag 25 oktober is er tussen 14.00 en 16.30 weer de prikkelarme kermis. Bezoekers met bijvoorbeeld ADHD, epilepsie en autisme kunnen deze middag ook van de kermis genieten. De prikkelarme kermis houdt in dat geluid-, rook-, en lichteffecten zachter of uitgaan. Hetzelfde geldt ook voor de attracties.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-