Silverdome kidsfun DX 7873De ijsbaan van het Silverdome ligt klaar er weer glad bij voor het nieuwe seizoen. Speciaal voor de herfstvakantie hebben ze een nieuwe thema: Jungle on ice. Daarnaast introduceren ze de Rico’s kidsclub.

jungleTijdens de  Jungle On Ice mag je verkleed in jungle thema op het ijs. Om de dorst te lessen kun je een beker apen limonade drinken. Kinderen kunnen van 18 t/m 22 oktober meedoen met verschillende activiteiten speciaal voor de herfstvakantie zoals, raad het woord, diverse ouderwetse spelletjes en een kleurplaat winactie.

De ijsbaan is geopend van 10:30 - 15:30, de kosten voor de activiteiten zijn € 6,-, voor gezinnen is er een gezinsticket beschikbaar. Daarnaast is er een actie waarbij je het schaatsen kunt combineren met een spelletje Jeu de Boules.Dit jaar is er de nieuwe Rico’s Kidsclub

De Kidsclub is een exclusieve club voor kinderen t/m 12 jaar, waarbij zij gratis lid kunnen worden en iedere maand een digitale nieuwsbrief ontvangen. Kinderen kunnen op de hoogte blijven van de laatste activiteiten en profiteren van diverse kortingen. Om tevens meer kinderen enthousiast te maken voor de schaatssport kunnen leden hun basisschool erbij aanmelden en korting ontvangen op het schoolschaatsen incl. instructeur.

Tickets bestellen voor het schaatsen kan via: https://silverdome.nl/jungle/

-advertenties-

-goede doel-