Avifauna uitje HeideroosTijdens een actie van Jumbo, waarbij kleurplaten konden worden ingeleverd, is door een medewerkster van de afdeling Heideroos van de Rozentuin contact gelegd met Jumbo. Dit contact leidde tot een fijn dagje uit voor bewoners en begeleidende personeelsleden van de zorglocatie aan de Naomigang.

Mede door bemoeienis van mevrouw van der Ham van Palet Welzijn, maar vooral door de 'aanstichtster' mevrouw J├Ąger, werd een reisje naar Avifauna in Alphen aan den Rijn werkelijkheid. De toegang tot het park, drinken en versnaperingen voor onderweg, de rolstoelbus en de lunch; alles werd bekostigd door Jumbo. Dat daarbij door Avifauna ook nog een overheerlijk toetje werd geregeld, was de spreekwoordelijke kers op de taart.

Voor de lunch hebben deelnemers met veel plezier het vogelpark doorkruist in door personeel en vrijwilligers voortgeduwde rolstoelen. De prachtige vogels en ander dieren, de spectaculaire vogelshow en het bezoek aan de ruimte met vrij rondvliegende vogels werd door velen als prachtig en interessant ervaren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-