Margot Kraneveldt Copyright PvdA ZoetermeerMargot Kraneveldt is de beoogde lijsttrekker voor de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zoetermeer op 16 maart volgend jaar. Zij is vanaf 2003 actief in de politiek, eerst op landelijk niveau als Tweede Kamerlid en sinds maart 2014 als raadslid en fractievoorzitter in Zoetermeer.

“Onze onafhankelijke kandidaatstellingscommissie heeft geoordeeld dat we met Margot een prima lijsttrekker hebben. Het bestuur is het daarmee eens en zal dit ook aan de leden voorstellen. Het is mooi dat we zover zijn en nu voluit door kunnen met ons verkiezingsprogramma en de voorbereidingen van de campagne”, licht PvdA-afdelingsvoorzitter Ramie Al Moukhaibar toe.

Kraneveldt vindt het een grote eer dat zij opnieuw als lijsttrekker wordt voorgedragen. “Samen met mijn collega’s blijf ik mij in Zoetermeer inzetten voor een solidaire samenleving, meer betaalbare woningen en een groene en duurzame toekomst voor alle Zoetermeerders. Daarvoor is een sterke PvdA nodig. Ik vind het een prachtige uitdaging om straks met al onze vrijwilligers een mooie campagne te voeren om ervoor te zorgen dat er een krachtig progressief en sociaal geluid doorklinkt in de gemeenteraad”, aldus Kraneveldt.

De leden van de PvdA Zoetermeer besluiten formeel in december wie er op de lijst voor de verkiezingen komen en op welke plaats. Dat gebeurt op basis van een voordracht van de kandidaatstellingscommissie.

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-