ZoetermeerPasZoetermeerders met een ZoetermeerPas krijgen in 2022 een lokale cadeaubon om kosteloos bij lokale ondernemers iets leuks kunnen ondernemen, bijvoorbeeld een hapje en/of drankje nuttigen of een bezoek brengen aan theater of bioscoop.


De raad nam in juni de motie ‘Iedereen doet mee aan coronaherstel’ om mensen met een kleine beurs een steuntje te geven. Het oorspronkelijke idee, om extra budget op de ZoetermeerPas zelf te zetten, ging niet door. Het is de bedoeling van het college om met het extraatje de mensen met ZoetermeerPas, maar ook juist lokale ondernemers te steunen. Niet alle lokale ondernemers zijn aangesloten bij de ZoetermeerPas, horecaondernemers maken bijvoorbeeld geen onderdeel uit van de ZoetermeerPas.

Met het aanbieden van een lokale cadeaubon wordt aangeboden kunnen beide groepen, de bewoners met ZoetermeerPas en de lokale ondernemers hiervan profiteren.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

 

-advertenties-

-goede doel-