Pete Morton is op vrijdag 16 oktober te gast bij Studio Citta en verzorgt om 20.00 uur een concert. Pete is een evenwichtskunstenaar die goochelt met tempo, melodie, tekst en gevoelsnuances. Zijn songs zijn een mengeling van aanklacht, ballade, journalistiek en poëzie.

Pete MortonBij Morton draait het levenswiel gestaag en bij elke omwenteling of nieuw album word je verrast door een nieuwe invalshoek ‘als van op de vleugels van langzaam dansende engelen’

Afgelopen jaar was hij voor het eerst bij Studio Citta in de studio met een inspirerend en gezellig concert.  Hedendaagse problemen met een vriendelijke humor en filosofische benadering komen in zijn muziek aan de orde. Maar hij heeft niet alleen politieke thema’s, hij heeft een repertoire uit het hele leven van liefde, wereldnieuws tot persoonlijke verhalen. Gewoon met een akoestische gitaar en een krachtige heldere stem vult hij de zaal en maakt er een  hele goede muzikale  avond van die nog een hele tijd bij je blijft.

U kunt bij dit concert in de studio aanwezig zijn. De studio gaat om 19.30 uur open en het concert begint om 20.00 uur. De avond is omlijst met hapjes en drankjes en de kosten bedragen inclusief koffie en thee €15,00. In totaal kunnen er 25 tot 30 mensen in de ruimte en de deuren blijven open. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Marcie Rootstime

-advertenties-

-goede doel-