20201030 21145Net als elk jaar worden bewoners van Zoetermeer aangespoord hun huis in Halloweensfeer te versieren. De bedoeling is ook in 2021, Zoetermeer dé Halloween Hoofdstad te maken. Inwoners worden beoordeeld door een vakjury en maken met hun creaties kans op de felbegeerde Halloween Home Award.

 

Schermafbeelding 2021 10 07 om 11.44.41

Voor de beoordeling van de creaties van bewoners van Zoetermeer rijdt op zaterdag 30 oktober de speciale Halloween bus door de stad. Aan boord een onafhankelijke jury en een videoteam dat online live verslag zal uitbrengen van wat ze onderweg aan creaties tegenkomen. Hierin zal ook de winnaar worden bekendgemaakt die een shoptegoed van € 250.- ontvangt, te besteden bij Albert Heijn XL. Onder de andere deelnemers worden een 2e prijs van € 150 en 3e prijs van € 100.- verloot, ook te besteden bij Albert Heijn XL. Bewoners kunnen hun versierde huis aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: het winnende huis van de editie 2020

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-