springplank verbouwingWoonwarenhuis De Springplank is de afgelopen weken helemaal verbouwd en nog groter geworden. Afgelopen zaterdag was de officiële heropening met initiatiefnemer Ad Ockers en vele deelnemers, vrijwilligers en collega’s.

Het woonwarenhuis is uitgebreid en er zijn meer mogelijkheden voor de deelnemers gekomen. Zo is er onder andere een prachtig restaurant bij gekomen, waardoor het totale oppervlak nu komt op ruim 1500 m2 winkelplezier.

Het Woonwarenhuis met allerhande tweedehands spullen aan de Edelgasstraat 248 in Lansinghage-Rokkeveen is een bedrijf voor en door mensen met een meervoudige beperking die hun ‘eigen winkel’ hebben in tweedehands spullen. De deelnemers leren zelfstandig werken en krijgen een stuk verantwoordelijkheid. De deelnemers, die in het woonwarenhuis werken, wordt zo geleerd om in het normale arbeidsproces werkzaam te zijn.

Elke dag het Zoetermeerse nieuws in uw mailbox? Blijf op de hoogte van het laatste Zoetermeerse nieuws en meldt u aan voor onze nieuwsbrief!

zoetermeeractief.nieuwsbrief

-advertenties-

-goede doel-