Vrijwilligers organiseren op zaterdag 2 oktober 2021 een verkoopdag in de Oosterkerk in Oosterheem. Er is een Kinderkleding- en speelgoedbeurs, een eetcafé waar u koffie kunt drinken met iets lekkers, een loterij en een kleurwedstrijd.

poster kinderkledingbeurs OosterkerkIn de kerk is mooie tweedehands kinderkleding te koop in de maten 50 tot en met 176. Ook wordt er positiekleding en speelgoed verkocht. De kleding is uiteraard schoon en heel. De vrijwilligers sorteren de kleding en zorgen dat u gemakkelijk kunt zien wat er te koop is. 

In de kerk is ook een eetcafé waar u koffie kunt drinken met iets lekkers erbij tegen een kleine vergoeding voor het goede doel. Verder is er een loterij, ook voor kinderen.

De opbrengst van de beurs is bestemd voor het Perronwerk in de wijk Oosterheem.  Meer info over dit goede doel vindt u op www.perronoosterheem.nl

De verkoopdag vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2021 in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein 320 en duurt van 09.00 tot 14.00 uur. De toegang is vrij.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

 

-advertenties-

-goede doel-