MooodIndigoManonDijkstra wsZoetermeer Jazz pakt de draad weer op na meer dan anderhalf jaar geen jazz concerten te hebben georganiseerd. Zondagmiddag 3 oktober zal bij Fascinating Jazz Moood Indigo optreden, in de vertrouwde zaal van Golden Tulip Zoetermeer.

Moood Indigo treedt op met vocaliste Manon Dijkstra, Pieter van Santen - piano, Ludo Deckers - contrabas, Vincent Koning - gitaar en René Winter - drums. Deze geweldige groep staat garant voor een uitstekend repertoire en een heerlijk swinggehalte.

Zoetermeer Jazz moet bij de entree de coronapas van bezoekers controleren, alle bezoekers wordt dan ook gevraagd om de QR code op hun smartphone te tonen, of een bewijs van test of vaccinatie op papier mee te nemen. Ook plaatst de organisatie de stoelen en rijen verder uit elkaar en wordt er goed geventileerd en gelucht om het bezoek zo veilig mogelijk te maken.

Zondagmiddag 3 oktober a.s. Fascinating Jazz - aanvang 15:00 uur: Moood Indigo
Toegangsprijs € 15,00 p.p., reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle evenementen in Zoetermeer vindt u op onze evenementen kalender: www.zoetermeeractief.nl/agenda/evenementen

Kijk ook op onze kalender voor activiteiten, cursussen, sportevenementen of de culturele agenda voor alle theater en muziek tips!

-advertenties-

-goede doel-